top of page

Trouw Jezelf!


Afgelopen pinksteren had ik ineens de ingeving om een kleine voordracht over Liefde te doen voor mijn familie. Ik schreef een tekst over verbinding en weer mogen samenkomen na een tijd van afzondering en isolatie door een zeker virus.

Naderhand zei mijn tante dat ik het precies had gedaan zoals mijn opa en oma ook konden doen. Mijn opa en oma waren namelijk trouwambtenaar. Ze vertelde dat mijn oma ook altijd gedichtjes en mooie passende teksten uitzocht bij haar toespraken en veel mooie gedichten verzamelde.


Terwijl mijn tante hierover vertelde voelde ik mijn link met oma, wie helaas overleed toen ik 6 jaar was. Ik zag gelijkenissen, want ook voor/tijdens een yoga les kan ik teksten of uitspraken zoeken. Ik ben gek op mooie teksten en schrijf ze ook steeds vaker.


Maar, (en dit is waar ik deze post om schrijf): ik ben ook mensen gaan trouwen. Alleen......niet met 'een ander', maar weer met zichzelf!


De adem en stem verbinden weer in de écht met onszelf. Met onze waarheid, onze interne kern en kracht. Brengen ons terug in ons verhaal, ons lijf en leven.

Ook vandaag mocht ik weer voelen en ervaren hoe magisch dit is.

Hoe prachtig en écht dit is: als iemand al zijn rollen en façades van zich af laat vallen en écht mag zijn. Zichzelf mag zijn. Zonder geDOE, mag ZIJN.


Comentários


Archief
Volg 
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
bottom of page