Al sinds 2014 besef ik mij dat beweging een belangrijke tool is om lichaam en geest in balans te krijgen. Zodoende geef ik sindsdien verschillende sportlessen als Les Mills BodyBalance, Zumba maar ook Pilates. 

In het najaar van 2019 besloot ik de sportschool-ambiance te verlaten en heb ik mij verbonden met PiekStudio in Zutphen. Sindsdien geef ik Yoga lessen die gericht zijn op het verruimen van lichaam en geest en heb ik verschillende scholingen gedaan op het gebied van lichaam & geest. 

Je kunt een keer mee komen doen met een groepsles yoga, maar wellicht vind je het beginnen met yoga in een groep een te grote stap. Kom dan bij mij in de praktijk voor 1-op-1 yoga lessen en leer wat yoga voor jou kan betekenen. 

 

Wil je eens een yoga les van mij bijwonen?

Kom op één van onderstaande momenten langs en ervaar

wat een yoga les voor jou kan doen!

Woensdagavond

18:30-19:30 - SLOW FLY FLOW

Een ontspannen les waarin technieken vanuit de restorative en yin yoga op een zacht dynamische manier worden afgewisseld met vinyasa bewegingen.

Deze les nodigt je volledig uit om te zakken in ontspanning.

20:00-21:00 - FLY VINYASA FLOW

Een dynamische les waarin met name op basis van Frog Lotus Yoga en pilates wordt gewerkt aan ontspanning én kracht. 

Zondagochtend

9:15-10:15 FLY VINYASA FLOW

Een dynamische les waarin met name op basis van Frog Lotus Yoga en pilates wordt gewerkt aan ontspanning én kracht. 

Mijn lessen zitten vol met filosofische diepgang en zijn thematisch opgebouwd om tot meer veerkracht, mobiliteit en vitaliteit te komen. Wil je een keertje mee doen? 

Informeer bij Mariken Jansen op:

Yoga