GewoonLise

In 2017 heb ik, Lise Robberegt, GewoonLise opgericht. Na mijn afgeronde studie in 2015 als logopediste heb ik veel mensen mogen behandelen op het gebied van stem-, spraak-, gehoor- en slikklachten. Ik heb mijn eigen ziens- en handelswijze ontwikkeld en stem de behandeling af op wat jij nodig hebt.

 

Ik werk vanuit de holistische werkwijze en richt mij dus vooral op de herprogrammering van jouw lichaam en geest. Ik coach jou naar de basis, het fundamenteel veranderen van je gewoonten en patronen die ervoor gezorgd hebben dat je staat waar je nu staat.

Je hoeft heen trucjes of oefeningen thuis te doen. Het enige wat ik van jou vraag is compassie, geduld, discipline en je durven op stellen.

Per afspraak kijk ik wat jouw behoefte is en daar stem ik op af. Uiteraard zal ik jouw intentie en hulp vraag niet uit het oog verliezen.​

 

Wil jij meer liefde voelen voor jezelf?

~

Ik kan je helpen!

 

Naast mijn eigen praktijk GewoonLise geef ik ook nog Yoga les bij PiekStudio in Zutphen en sta ik twee dagen in de week voor de klas op het ROC Aventus. Lesgeven, in de breedste zin van het woord is voor mij een cadeautje en zorgt voor juiste energie.

 

Ben je nieuwsgierig en wil je nog meer weten over mij en mijn werkwijze? Klik op één van de onderstaande buttons of lees verder op mijn pagina. Ik hoop je snel te mogen ontvangen in mijn praktijk.

vitaliteit          mobiliteit         betrokkenheid

Rozengracht 22

7201 JL Zutphen

06 - 1500 0880

gewoonlise@outlook.com

GewoonLise is aangesloten bij het Kwaliteitsregister Paramedici (KP) en Nederlandse Vereniging Logopedie en Foniatrie (NVLF).

KvK: 69455201

  • Gray Youtube Icoon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon