top of page

GewoonLise

Het was 2017 toen ik besloot GewoonLise op te richten vanuit het verlangen om mijn visie op lichaam en geest verder uit te kunnen dragen. Ik werkte inmiddels twee jaar als logopediste en mistte de mogelijkheid om met mijn volledige aandacht en tijd mensen te kunnen behandelen. Tevens merkte ik steeds vaker hoe de klachten van cliënten samenhingen met stress, spanning en onrust én bemerkte ik hoe de huidige reguliere zorg mij geen ruimte gaf om daar op in te spelen. Zodoende besloot ik in de zomer van 2023 de logopediepraktijk helemaal los te laten en als freelancer verder te gaan met deze praktijk.

Nu help ik 1-op-1 klanten met hulpvragen op het gebied van adem-, stem- en lichaam vanuit mijn ruimte in mijn achtertuin.

Van 2017 tot 2021 werkte ik in het MBO als loopbaan & burgerschap docent.

Deze baan heeft me veel geleerd en voldoening gebracht. Het werken in en met het onderwijs zal altijd één van mijn passies blijven, daarom werk ik nu ook voor H3Lab onderwijs alsook voor Vrije School ZutphenHet is mijns inziens belangrijk dat we op school al leren hoe belangrijk de zorg voor ons lichaam én geest is. Hoe we zorgen voor onszelf maar óók elkaar.  

Daarnaast geef ik al sinds 2014 sportlessen. Dit begon in de sportschool omdat beweging voor mij een belangrijke vorm van expressie bleek te zijn. Ik gaf Zumba en Bodybalance
en van daaruit ben ik in 2020 Piekstudio ingerold en geef ik verschillende vormen van Yoga.
Het doen van een yoga-opleiding in 2020 heeft mij in verbinding gebracht met de
oneindige kracht van ons lijf & gevoel.

 

Al deze ervaringen maken dat ik mijn eigen ziens- en handelswijze heb mogen ontwikkelen. 

Ik werk vanuit een holistische visie en richt mij dus vooral op de herprogrammering van jouw lichaam en geest.

 

Ik breng jou terug naar jouw basis en kijk samen met jou naar het fundament van je gewoonten en patronen die ervoor gezorgd hebben dat je staat waar je nu staat.

Wat ik van jou vraag is compassie, geduld en moed om met jezelf aan de slag te gaan.

Ben je nieuwsgierig en wil je nog meer weten over mij en mijn werkwijze?
Klik op één van de onderstaande buttons of lees verder op mijn pagina.
Ik hoop je snel te mogen ont-moeten!

WhatsApp Image 2024-01-12 at 14.02.42.jpeg
bottom of page