GewoonLise

 

Het was 2017 toen ik besloot GewoonLise op te richten vanuit het verlangen om mijn visie op lichaam en geest verder uit te kunnen dragen. Ik werkte inmiddels twee jaar als logopediste en mistte de mogelijkheid om met mijn volledige aandacht en tijd de adem-, stem-, spraak-, gehoor- en slikklachten te kunnen behandelen. Tevens merkte ik steeds vaker hoe deze klachten samenhingen met stress, spanning en onrust en hoe de huidige reguliere zorg mij geen ruimte gaf om daar op in te spelen. 

In datzelfde jaar begon ik met werken in het MBO als loopbaan & burgerschap docent.

Dit werk heb ik tot de zomer van 2021 gedaan en heeft me veel verreiking gegeven op het gebied van loopbaancoaching en het vinden van een stem in de maatschappij. 

Daarnaast was ik al sinds 2014 te vinden in de sportschool omdat beweging voor mij een belangrijke vorm van expressie is. Ik gaf Zumba en Bodybalance en dat maakt dat ik sinds 2020 Yoga geef bij Piekstudio. Het doen van een yoga-opleiding in 2020 heeft mij in verbinding gebracht met de oneindige kracht van ons lijf & gevoel.

 

Al deze ervaringen maken dat ik mijn eigen ziens- en handelswijze heb ontwikkeld. 

Ik werk vanuit een holistische visie en richt mij dus vooral op de herprogrammering van jouw lichaam en geest.

 

Ik coach jou terug naar jouw basis/kern/waarheid/stem en kijk samen met jou naar het fundament van je gewoonten en patronen die ervoor gezorgd hebben dat je staat waar je nu staat.

Wat ik van jou vraag is compassie, geduld en moed om met jezelf aan de slag te gaan.

Per afspraak kijk ik waar jouw behoefte ligt en laat ik je ervaren waar je de verandering mag maken. Uiteraard zal ik daarbij jouw intentie en hulpvraag niet uit het oog verliezen.​

Ben je nieuwsgierig en wil je nog meer weten over mij en mijn werkwijze?
Klik op één van de onderstaande buttons of lees verder op mijn pagina.
Ik hoop je snel te mogen ontvangen in mijn praktijk.

DD_20210222_0316-316.JPG