Workshops

De reden dat ik in het onderwijs ben gaan werken is mijn passie voor het overbrengen van mijn kennis op anderen. Het werken voor en met een groep vind ik heerlijk.  Zodoende geeft het geven van workshops mij onwijs veel energie (foto's met dank aan Aventus). 

De workshops worden gehouden in de praktijk van GewoonLise met een maximale capaciteit van 6 personen per workshop. 

Mocht er een groter aantal deelnemers zijn is dit geen probleem, dan is er overleg voor een andere ruimte mogelijk (mogelijk zitten hier wel extra kosten aan verbonden). De tarieven zijn incl. koffie, thee, fris en lekkernij.

Vind jouw stem

In deze workshop staat het bewust worden van jouw stem centraal.

De leidraad van de workshop zal zijn o.b.v. de methode van Mind the Voice.

Dit betekent dat niet alleen je stem, maar ook je ademhaling en mindset in het licht worden gezet. De opbouw van Mind the Voice is heel handzaam en werkt als een kapstok.

 

Na deze workshop zal jij je eigen stemgeluid bewuster kunnen oproepen en instand houden. 

Ademruimte

De workshop Ademruimte zal je een inkijk geven in de werking van je lichaam. Naast de kennis die je op doet over de werking van stress en ontspanning in en op je lichaam gaan we actief aan de slag met verschillende ontspanningstechnieken die ik vanuit verschillende methodieken heb opgedaan. 

Na deze workshop zul jij weten hoe je d.m.v. je mindset en ademhaling je geest en emoties wat meer kan controleren. 

Zing je vrij

De workshop 'Vind jouw stem' en 'Zing je vrij' hebben een grote overlap. Behalve het feit dat na het kennismaken met je stem we de mogelijkheden gaan uitbreiden richting het zingen. Ook hier wordt gewerkt o.b.v. de methode van Mind the Voice. 

Na deze workshop zal je dus je zangstem bewuster kunnen inzetten en wellicht zelfs wat effecten kunnen toevoegen. 

Mocht u GewoonLise op een andere manier voor een workshop willen inzetten? Over een ander onderwerp, gericht op een andere doelgroep?

Laat het me weten. Ik kom graag in gesprek!  

Meer weergeven

Rozengracht 22

7201 JL Zutphen

06 - 1500 0880

gewoonlise@outlook.com

GewoonLise is aangesloten bij het Kwaliteitsregister Paramedici (KP) en Nederlandse Vereniging Logopedie en Foniatrie (NVLF).

KvK: 69455201

  • Gray Youtube Icoon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon