Wanneer?

Zit je niet lekker in je vel, maak je je snel druk, ben je snel uit balans, heb je met regelmaat last van lichamelijke klachten of stress? Overrompelen emoties of gevoelens je met regelmaat of ervaar je weleens paniek? Dan zou deze vorm van coaching jou zeker kunnen helpen lekkerder in je vel te zitten.

 

Waarom?

GewoonLise gelooft dat veel klachten psycho-somatisch zijn. Dit betekent: een disbalans in de geest veroorzaakt in zekere mate lichamelijke klachten. Stress is een van de meest voorkomende oorzaken hiervan. 

Uit meerdere wetenschappelijke bronnen is inmiddels gebleken dat ontspannings- en ademoefeningen stressklachten doen afnemen.

 

Hoe?

Graag gaat GewoonLise met jou op zoek naar welke oefeningen en copingstrategieën jou kunnen helpen om meer balans te kunnen vinden in spanning en ontspanning. 

 

GewoonLise gebruikt principes uit verschillende adem- en stemtherapieën (waaronder Mind the Voice) om tot ontspanning te komen.

 

Adem is de basis van stemgeven, dus is praten uitademen 

 

De afgelopen jaren heeft GewoonLise een verbinding gevonden tussen stress en adem (en stem). Zodoende behandelt GewoonLise niet alleen de stem, maar ook adem, spanning en emoties.

Principes uit de volgende methode's helpen hierbij :

- Mindfulness;

- Meditatie;

- Autogene training;

- Hartcoherentie;

- Yoga;

- Coblenzer;

- Accentmethode;

- Van Dixhoorn;

- Chinese geneeskunde. 

Stuk voor stuk leren deze methode's door middel van de adem te ontspannen. De adem heeft een grote impact op hoe wij functioneren en hoe wij ons voelen.

 

Graag neemt GewoonLise je mee op een ontdekkingsreis langs je emoties, lichaam en adem om zodoende te ontdekken hoe jij meer ontspanning in je leven kan vinden

Jongeren onder de 21 jaar betalen geen Btw.

Boven de 21 jaar geldt het wettelijk verplichte Btw-tarief (21%).  

Alle prijzen zijn inclusief btw. 

Meer weergeven

vitaliteitsCoaching 

Rozengracht 22

7201 JL Zutphen

06 - 1500 0880

gewoonlise@outlook.com

GewoonLise is aangesloten bij het Kwaliteitsregister Paramedici (KP) en Nederlandse Vereniging Logopedie en Foniatrie (NVLF).

KvK: 69455201

  • Gray Youtube Icoon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon