Therapeutische sessies

Zoals u wellicht op andere pagina's hebt kunnen lezen heb ik mij als logopedist ontwikkeld op diverse vakgebieden en verdiept in verschillende methodieken.

Wellicht bent u met name geïnteresseerd in een specifieke behandeling die los staat van een geheel behandeltraject. 

Zodoende heb ik besloten om een aantal behandelingen ook afzonderlijk aan te bieden. 

 

Voor alle behandelingen is zowel een enkele sessie als een sessie met voor- en nazorg mogelijk. Voor meer informatie kijk gerust bij de TARIEVEN. 

 

VocalMassage

Massage aan de nek, keel en het strottenhoofd geven de spiergroepen die de stem vormen ontspanning.

Veel mensen ervaren last van de nek en schouders. Vaak heeft dit per direct ook effect op de spieren in de keel. Een te hoge spierspanning kán tot adem-, keel- en stemklachten leiden. Een VocalMassage werkt herstellend bij een (te) hoge spierspanning rondom de nek, schouders, keel en het strottenhoofd. De massage werkt tevens preventief en kan mogelijk ook ademklachten verlichten.
Voor e
en sessie VocalMassage wordt 30 min. gerekend, dit is inclusief intake, voor- en nazorg.

Kinesiotaping

Een behandelmethodiek die het gewricht- en spierweefsel helpt corrigeren, steun geeft en pijn kan verlichten. In veel fysiotherapeutische praktijken heeft de Kinesiotape al een vaste plek in de behandelingen ingenomen. Maar ook in de logopedische therapie blijkt Kinesio taping zeer waardevol! 

GewoonLise zet Kinesiotaping in bij behandeling van keelklachten, stemklachten, gespannen spieren (rondom larynx, schouders, buik en rug), pijnklachten, problemen met slikken enz. 

Voor een sessie kinesiotaping wordt 30 min. gerekend, dit is inclusief intake, voor- en nazorg. 

Systemisch-Dialogische opstelling

GewoonLise is geschoold in het begeleiden van een systemische opstelling. Deze manier van werken is afkomstig uit de familieopstellingen en NLP (NeuroLinguïstisch Programmeren). 

Heeft u een adem-, keel- of stemklacht waar u graag wat helderheid en duidelijkheid in wil vinden? Wellicht kan een opstelling van uw klacht de oorzaak en oplossing voor u in kaart brengen. 

Voor een sessie Systemisch-dialogisch opstellen wordt 60 min. gerekend, dit is inclusief intake, voor- en nazorg.

Meer weergeven

Rozengracht 22

7201 JL Zutphen

06 - 1500 0880

gewoonlise@outlook.com

GewoonLise is aangesloten bij het Kwaliteitsregister Paramedici (KP) en Nederlandse Vereniging Logopedie en Foniatrie (NVLF).

KvK: 69455201

  • Gray Youtube Icoon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon